Thursday, October 05, 2006

MISLILI STE DA JE GOTOVO?????!!!!!!!!!!!!!!!!*





Molimo međunarodnu zajednicu da nas ponovo bombarduje.

Unapred hvala !



NAPAD NA BRATA

Navijači Rada pokušali da provale u kuću "Velikog brata" i linčuju Bosanca Edina Kolendu!!!

Posle emitovanja scene u kojoj je Edin nosio dres bosanske reprezentacije, radovci pohrlili na Košutnjak i opkolili kuću

Posle skandiranja poletele kamenice, a teži incident i provalu u kuću sprečili obezbeđenje i policajci

Navijači Fudbalskog kluba "Rad" pokušali su pre nekoliko dana da provale u kuću "Velikog brata" i fizički se obračunaju sa Sarajlijom Edinom Kolendom. U pokušaju linčovanja sprečilo ih je obezbeđenje, tvrdi dobro obavešteni izvor Pressa koji se zatekao na licu mesta.
- Bilo je veoma kritično i da momci iz obezbeđenja nisu bili prisebni, ko zna kako bi se napad radovaca na kuću "Velikog brata" završio - kaže sagovornik Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:
- Ozloglašeni navijači reagovali su neposredno posle emitovanja scene u kojoj je Edin Kolenda na sebi nosio dres bosanskog reprezentativaca Sergeja Barbareza. Pohrlili su na Košutnjak i opkolili kuću. Svi smo se našli u čudu, i u prvi mah smo pomislili da će se sve završiti na sitnoj svađi. Međutim, kada se skupilo pedesetak navijača, već je počelo da bude opasno, pa je i obezbeđenje koje čuva kuću zbilo svoje redove.
Naš izvor tvrdi da je počelo skandiranje: "Nož, žica, Srebrenica", "Turčine, napušiš se kur...e" i "Ubij, ubij, ubij Turčina".
- Pored navijačkih parola, preko megafona su počeli da pozivaju ostale ukućane da se, ako nisu pičke, skupe i razbiju Edina. Da je sve ostalo na skandiranju, bilo bi super, ali nekoliko najupornijih je u jednom trenutku pokušalo da kroz grmlje i šiblje koje okružuje kuću dođe do objekta i provali unutra. Poletelo je i nekoliko kamenica, ali na svu sreću nisu uspeli da od krošnji drveća dobace do kuće. Tada smo pozvali i policajce, koji su odmah reagovali i sprečili veći skandal - zaključuje naš izvor.
(A. R.)

Radovci: Ne može ovde da nam sprovodi islam!!!

Jedan od vođa navijača Rada, čiji identitet iz razumljivih razloga ne objavljujemo, kaže da je ovo bio sasvim logičan gest i odgovor na provokaciju:
- Želeli smo da uđemo i prebijemo Bosanca. Ne znam kako su ga uopšte pustili da učestvuje u "Velikom bratu". Došao je u Srbiju da nam sprovodi islam. E, to neće moći. Izjavio je naočigled cele Srbije da ne može k'o čovek toalet-papirom da se obriše, jer to nije dovoljno higijenski. Pa, onda ona njegova priča o ramazanskom postu. E, kada je obukao dres, stvarno je prevršio svaku meru. Sad nam ga je stvarno dosta. Ostali ukućani su prave pičke, i tek se sada vidi da je Srba izbačen jer bi prebio tog smrada - kaže razgoropađeno navijač Rada, i zaključuje:
- Šta mislite, kako bi se proveo neki srpski takmičar da je usred Sarajeva obukao dres Mateje Kežmana na kome se nalazi srpski grb i dvoglavi orao?! Pa, karali bi ga!

*copyright by Bane C.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home