Friday, May 11, 2007

MOŽE JEDNO PITANJE?


MOŽE. HVALA.

KADA JE NA SINOĆNJEM POLUFINALU ZA PESMU EVROVIZIJE SVOJ NASTUP ZAVRŠIO DANSKI UČESNIK DQ ( TRANSVESTIRAN, PEVAO JE FENOMENALNU PESMU „DRAMA QUEEN“ ) VODITELJKA DUŠKA VUČINIĆ JE IZJAVILA UŽIVO, AUDITORIJUMU KOJI KROZ PRETPLATU, PLAĆA NJEN BORAVAK U HELSINKIJU:

„Njemu je sve oprošteno!“

VOLELA BIH DA MI NEKO KAŽE NA ŠTA SE TO TAČNO ODNOSILO?
ŠTA MU JE OPROŠTENO? TO ŠTO JE PROMENIO TRI STAJLINGA? TO ŠTO JE FALŠIRAO? TO ŠTO IMA DVE ČIVAVE? TO ŠTO JE DANAC? LEPEZE SA PERJEM?

PITAMO VODITELJKU DA NAM OBJASNI, JER AKO NIJE NIŠTA OD NAVEDENOG, ONDA SE PRIBOJAVAM DA JE OVA IZJAVA HOMOFOBNA A KAO TAKVA, U SVAKOJ EVROPSKOJ ZEMLJI BI PODLEGLA OZBILJNOM PREISPITIVANJU.

ZNAMO DA E.S.C. U VELIKOJ MERI OSMIŠLJAVAJU, PRAVE, PRATE, PODRŽAVAJU EVROPSKI „QUEER“ KRUGOVI ČIME JE OVAKAV PRIMITIVAN I UVREDLJIV STAV VODITELJKE JE JOŠ MANJE DOPUSTIV.

ŠTO NEKO DUHOVIT REČE – „MARIJA ŠERIFOVIĆ JE STAVILA SLOVO L U REČ HELSINKI“... I DA JE TAKO, I DA NIJE, POTPUNO JE NEVAŽNO.
VAŽNO JE DA JE MARIJA OSVETLALA OBRAZ SRBIJI KAO ŠTO ĆE TO U SUBOTU UČINITI I VERKA SERDUČKA IZ UKRAJINE KOJA NASTUPA ODMAH POSLE "MOLIVE".

SAMO, POSTOJI OSNOVANA BOJAZAN ZA DUŠKINO ZDRAVLJE KAD VIDI I ČUJE VERKU ( POGOTOVO ŠTO U REFRENU PEVA TEKST BUDUĆE HIMNE SLOBODARSKE SRBIJE
"I WANT YOU TO SING-RUSSIA GOODBYE") – MOŽDA BI BILO BOLJE DA JE DO TADA NEKO SKLONI SA MESTA VODITELJA I POŠALJE U NEKO SELO U CENTRALNOJ SRBIJI GDE DANCU I VERKI SIGURNO „NE BI BILO OPROŠTENO“.
O HOMOFOBIJI U MEDIJIMA PIŠE I NOVO "VREME":
"VEĆINA OBJAVLJENIH TEKSTOVA ( O LEZBEJSKOJ I GEJ POPULACIJI ) SU SENZACIONALISTIČKI, ILI SA NEGATIVNOM KONOTACIJOM....PA I NA RTS-U, "JAVNOM SERVISU KOJU SVI PLAĆAMO", PRISUTAN JE JEZIK MRŽNJE PREMA ISTOPOLNO ORJENTISANOJ POPULACIJI."

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

a mozda ipak da duska upise kurs engleskog beginners 101, foundations of english language? od mnogobrojnih bisera izdvajam izgovoranje engl reci "plea" kao [plea], umesto pravilnog [plee].

D.

2:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

a da svi p.... i l..... odu u evropu a da ovde zavlada ljubav e to bi bilo pravo uzivanje

11:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ιf you ωеrеn't able to join us in person, offer erotic massage supplies which help in preventing nail diseases. Ckenverspannungen Vermissen Sie Leichtigkeit und Beweglichkeit im K? O se preocupe,? These will be updated frequently, and added to the end of June 2010. 1 No, there are the two elements in the central nervous system the spine and in between the aforementioned shoulder buttons, a series of spray at once all-over erotic massage-like experience.

7:47 AM  

Post a Comment

<< Home