Monday, October 23, 2006

28. / 29. oktobar – SPAVAJMO, SANJAJMO…I DOVIĐENJA!!!!




Ne treba izaći i zaokružiti NE, nego ne treba izaći uopšte...Kome nije jasno zašto, neka pogleda predlagače, prvi član etc. a nota bene je i trač-provokacija političkog savetnika Kohabitanta, koja nam je danas stigla u redakciju, a skinuta je sa njegovog bloga.

Nebojsa Krstic (6 Oktobar, 2006 - 21:44)
Ne znam da li je on politicki odgovoran ali znam da je sam Djindjic pred atentat u kome je stradao naredio da se Jovanovicu i Bebi Popovicu zabrani ulazak u zgradu Vlade.


Pa, oni su u tu Vladu i ulazili, i tamo nešto radili, za razliku od nekih...
Napadi na LDP se, na kraju krajeva, završe na Bebinoj nauljenoj kosici i Čedinim „prljavim rukama“. Jedino čega posle tih konstatacija nema je pitanje, A KO JE TOM ISTOM JOVANOVIĆU NALOŽIO DA RADI TO ŠTO MU ZAMERAJU...?????
Koka iz potoka?

U prozivku LDP-a i Jovanovica ukljucio se i Sergej Trifunovic, i to kad mu je neko spocitao kako se po Stupici super provodio sa Legijom, Cecom i ostalim drustvom iz 9.kruga ( Pakla, naravno ). E onda je glumac, brze bolje, napao da bi se odbranio i sve koji su se drznuli da pomenu njegove late night prodji- sa- mnom- kroz- crveno terevenke, progasio eldepeovcima, clanovima stranke koju je nazvao LSD, ili LDB, kako god, ali je zaista uzasno smesno, prosto da se upisate od smeha.
U svakom slucaju, recept je super, kad Vas neko priupita zasto ste radili neku nepodopstinu ( spotakli staricu na ulici, vozili pijani, bili glupi u drustvu ili naprosto ubijali goloruke civile ) vi samo odbrusite "a sta je Ceda radio sa Legijom i koliko puta je bio u Silerovoj!!!!". Podseca na dramu apsurda..Naravno!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ja bih da mogu da zaokruzim MOZDA

btw moramo se podhitno vodeti, nakupilo se svega i svacega.

kad budes u raspolozenju ili neka seansa kod vas ili neki klub svetskih.

u istom sastavu af kors.
puse
m del chicago

3:38 PM  

Post a Comment

<< Home