Friday, May 26, 2006

DEMANTI i OBJASNJENJE



Pitanje postavljeno u mejlu :

Šta je, pukla tikva sa Glasom? Neko je provalio da si boljševik...itd.

Ne, naravno da ne postoje nikakve prepreke u saradnji AGIT POP- GLAS JAVNOSTI. Razlozi odsustvovanja iz štampe su stvaralacke prirode. Naime, zahuktava se rad na romanu ”Međuzvezdana sredina”, čije ste najgore odlomke mogli da čitate na ovom blogu http://agitpopkultura.blogspot.com/2006/03/roman-meuzvezdana-sredina-sezona-jesen.html. Kao što je i najavljeno, knjiga bi trebalo da izađe krajem tekuće, ili početkom 2007. godine, pa ce iz tog razloga novinarska aktivnost autorke biti smanjena, što ne znači i prekinuta.


Takođe, autorka je suočena i sa potrebom da za promotivne aktivnosti u vezi sa knjigom izgleda što bolje i pokupuje što veći broj cipela robnih marki Prada, D& G, Manolo Blahnik, Jimmy Choo i/ili Chloe. Pripreme se, pored pokušaja da kako-tako dovrši roman, sastoje i u svakodnevnim odlascima na sport, rigoroznom režimu ishrane, pronalaženju prave boje kose i konsultacije sa stilistima. Naime, postoji neobično izražena veza između toga kako izgledaš i koliko si dobro montiran i frekvencije pojavljivanja u medijima ( ako si debela i soc. obučena, nema nikakve šanse da osvaneš ni u štampi a još manje na trendset televizijama, pa su i izgledi da ljudi citaju tvoje delo veoma smanjeni ). Ovo sve naravno ne važi u slučaju da si tzv. „nečije dete“, ( nismo li svi!? ), ali je, otužno, meni ostao samo onaj roditelj koji NE MOŽE DA MI POMOGNE, dok je onaj koji bi zasigurno bio neki ministar u Vladi Nezavisne Crne Gore ( i veoma mogao da pomogne promociji, te bi ja jela i krompir u rerni, i dimljenog krapa i ne bih dizala ništa teže od kašike) tragično preminuo. To ti je život!

Bračni drug je nepotkupljiva avangarda, te ni tu nema nekog berićeta, dok su najbliži prijatelji đa uspešni advokati i privrednici, đa oni koji se kulturom bave, ali idu svima uz qrac, pa se ni u toj crkvi ( crkavici ) ne mogu da molim...Naravno, tu su i oni drugari (kao) koji ce "shvatiti kako je to sve sto ja radim strava i bitno", ali tek posto osvanem u Storiju, Gloriju, ili, Graciji ( a ti svi te "novine" kao najvise preziru i to im je "dno" ). Prijatelji? To oni misle. Inspiracija za negativne likove u knjizi? Apsolutno!

I zato u svoje kljuse. Koga briga knjiga? Šta u njoj piše, daj ko će se zamara...Nego, aj se sredi pa lepo u editorijal, i Jelena je uživala u premijeri, „ kalup Sergio Rossi mi i dalje najviše odgovara jer imam usku nogu, dok mi je fejvorit mesto za šoping apsolutno Galerija Duomo u Milanu, u tamošnjoj Pradi sam bila na „ćao“ sa prodavačicama...“

Izvinite, vreme mi je za masažu. Čeka me promocija knjige za koji mesec!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Da je Vanity u Srbiji svi bi znali ko nam pise, ovako Gloriom oblazemo istrulele police nasih spajiza. J.DJ rocks, like she never did before!

2:57 PM  
Blogger doba_nevinosti said...

Slika je HOT HOT HOT!

1:18 PM  

Post a Comment

<< Home