Monday, October 30, 2006

OSOBA A, PREDSTAVITE SE!





Realno,nisu navukli ni 50%. Sa sve skrolom kojim se kumi i moli, pozivima koje smo dobijali na računima kad plaćamo karticom,u Pekabeti na primer, čika Pajom kome je bio ”prvi put”. Nedeljno popodne je obeležio sms, gde piše kako Hašim Tači i društvo spremaju ”vatromet u centru Prištine u 20h, da proslave neuspeh referenduma”. JBG, u vreme stare garde kratke text poruke nisu bile u širokoj upotrebi, inače...
Ako je neko mislio da će da uplaši onih drugih 50%, iz druge Srbije ( ili, hajmo razbrojs, ja bih da budem broj 13, a znam i neke koji bi platili da dobiju oznaku 666. građanin Prve ili Druge, whatever ), i to vatrometom, stvarno imbecilna ideja. WOW, kao da nešto zavisi od našeg Ustava ili od njihovog Vatrometa, ili od bilo čega drugog ovde. Ne potcenjujte ljudsku inteligenciju, pliz.

Dnevnik je bio genijalan. Svaka čast, samo se čekalo da voditelj ne krene u svoj pravi tok svesti i ne kaže ”A sada idemo na glasačko mesto u Zvečane, mada ne vidim šta nas treba da zanima kako su glasali u susednoj državi”. I da ode iy studija. Nije, nije - najlepše je bilo kad je kamera krenula po stranačkim prostorijama, te fotke na zidovima, ti simboli, neka slatka nostalgija obuzme dušu. DSS – pravoslavni motivi, Nova Srbija – Draža & co., SPS – Cobe, u svoj svojoj snazi, Radikali – Šeki, verska obeležja too. Svi zajedno, jer od danas smo svi isti, zar ne? Ko je šta radio pre deset i kusur godina, ma koga boli qrac, o tome neka brine ona šačica psihopata kojima ”smeta autoput”. Kako Predsednik kaze, "iza sebe smo ostavili Milosevicev Ustav" ali legat koji im je S.M. ostavio, a tice se vodjenja drzavnih medija, zivlji je no ikada.

Hipnotisani ekranom, kad odjednom – proviđenije. Aco Tomić daje izjavu ono ”da li poznaje ili ne poznaje Ratka itd.” Sa leve strane ekrana, Acina fotka, sa druge Ratni Zločinac Rat.Ko Mladić ulazi u helikopter, i izvinite na smetnji ali ONI LIČE!!!!! Oni liče toliko da bi Aco ladno mogao da prođe kao Ratko, uz manju dijetu. Ljudi, možda Aco jeste Ratko, pa to bi bio ultimativni twist koji bi samo Kifer Saterlend u ulozi Džeka Bauera mogao da reši. Kao goverment denies knowledge itd, a u stvari, on je sve vreme TU, sa njima. Sto bi rekao nas narod, ovaj koji je glasao, kao da su bliznaci....

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ne znam sta je bolje, da li susedi koji glasaju za ustav ili tomic a.k.a mladic...u hit it this time - bullseye!
btw I am citizen 59

11:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

Sta da ti kazem, Cako... Ljutili se, ne ljutili, ustav je izglasan. Mozda cete posle ovoga i vi levicari shvatiti ezoteriju kosovskog boja... Uzivajte u porazu :)))

3:01 PM  

Post a Comment

<< Home