Thursday, July 19, 2007

STATISTIKA JE KAO BIKINI


Vrućina u julu iznenadila nas je kao putare “sneg u decembru”…pa zato većina ljudi ne izlazi iz stanova/ofisa i surfuju kao besni…AGIT POP ima visok dnevni prosek poseta, većinom su to čitaoci koji nas prate ovih godinu i po dana, ali su tu i oni koji nabasaju na sajt tako što gugluju ključne reči.

I šta je to što se traži na www? Ili, još bolje, ko je to?

Iznenadiće vas da je, prema ličnostima koje se na netu pretražuju, za visok nivo naših poseta nazaslužniji tv star/scenarista Aleksandar Radivojević, čiji se intervju dat AGIT POPu, linkuje i često čita. Za njim, po popularnosti, ide Kristijan Golubović, zastupljen nekom suludom izjavom koja se nalazi u tekstu AGIT POP NEZABORAVAK.

Čestitamo Radivojeviću, vidim da se na forumima apeluje da se emisija ŠOK KORIDOR pojavi na DVDu, što nas unapred raduje jer da se MI pitamo, pored Ace i Bekvalca, na srpskim televizijama smeli bi da se pojavljuju još samo presimpaticni Predrag Sarapa sa Studija B ( emisija Problem, ili “ko je domaćin, a ko je bio gost” ) i Zoran Kesić, da zabavi narod u intermecu između Koridora i Problema.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home