Thursday, January 04, 2007

UTICAJ POLITIKE NA BLOGIĆ



Prva stvar - Od kada smo, pre Nove godine, postavili malu priču o tome „šta je Kopicl“ poseta našem blogu se upetostručila.

Druga stvar – Moramo još malo o politici, od sutra prelazimo na knjige i filmove, that’s a promise. Naime, poznati gradski umetnik Dr.Agan, koji nas već dugo zabavlja svojim subvezivnim i politički nekorektnim mejlovima,ovih je dana poslao nekakav tekst u kome se dokazuje da je Petar Luković ( kandidat za poslanika liste LDP ), pisao negativno o tzv. „Čedinoj zebri“, i da joj se podsmevao. Navodno je, kako tvrdi Dr.Agan, ovaj tekst misteriozno nestao sa Interneta tokom predizborne kampanje.

Jedino što mogu da pitam je, da li ovakav „dokaz“ šteti ugledu LDP, ili ga, pak, popravlja? Činjenica da se ljudi, koji su u trenutku imali oprečno mišljenje o nekim pitanjima, udružuju oko dobre i neophodne ideje, čini ih većim, a ne manjim političkim figurama. Takođe, baš ovo je i dobar znak da se u domaćoj politici polako ukida potreba za makjavelizmom unutar stranaka, po kome sledbenici „vođe“ treba da budu ili njegovi vojnici ili samo lobotomirane verzije robota R2D2, ili C3PO . Kombinacija Pera-Čeda je zapravo dokaz o liberalizmu, a za tu reč stoji ono L, na početku.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home