Wednesday, December 20, 2006

ANOTHER ONE BITES THE DUST


Nisam htela da pišem o ovome pre potvrde crno na belo.

Ipak, toliko sam isprovocirana samom mogućnošću- juče je objavljeno da će, zajedno sa udovicom ratnog zločinca = Cecili ( kako ju je, po svedočenju svedoka saradnika D.M. Bagzija, od milošte zvao Dušan Spasojević, kome je, prema istom svedočenju, ona obezbedjivala alibi za noć 11. na 12. mart '03. ), dakle, pre ili posle nje, na Trgu, u organizaciji Deesesa i Velje, treba da peva RAMBO AMADEUS. Ne znam da li je vest tačna, I da li postoje možda dva Ramba?
Prvi, onaj koji je u jesen 1992., prekinuo Bebi Dol, dok je na Mesamu, u Sava Centru, pevušila neku laganicu, podigao je u naručje i u kameru, u toku direktnog prenosa na TV Bastilji, uzvknuo ”Neću da zabavljam biračko telo dok padaju bombe na Sarajevo i Dubrovnik!”. Potom je taj isti, dobri Rambo, tresnuo mikrofon o pod, i demonstrativo sišao sa scene.
Gledala sam ga i pre par meseci, na HRT-u, u emisiji ”Nedeljom u 2”, kod ”Ace Srbina” ( copyright by A.Tijanić). Rambo je govorio samo pametne stvari, na momente je zvučao kao punokrvni Marksista.
A sad ovo?
Pomisao na to da ga preuzima ”dark side of the force” je toliko uznemirijuća, da ovde moram da prestanem da pišem…unless, Rambo ponovo ne sprema neku uber-provokaciju. Ostaje nada, koja je, nerealno, dublja od strepnje:-)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dodjose mi pre neki dan one "Radikalske novine" do ruku i na poslednjoj strani stoji spisak svih koji su dali podrsku Seselju dok je strajkovao gladju - jedan od potpisanih je (TA-NA-NA-NA!!): Antonije Pusic aka Rambo Amadeus. Toliko o tome.

1:30 PM  

Post a Comment

<< Home