Saturday, November 18, 2006

I PEDER I VOJVODJANIN





Elton Džon je pre neki dan predložio ukidanje svih organizovanih religija. Kaže, protivi se svakom ustrojstvu u kome se njegova, muška ljubav prema drugom čoveku tretira razlicito od heteroseksualne. Religije propovedaju da je bračna zajednica funkcionalna jedino ako služi porodu. Par dana kasnije, iz Vatikana stižu informacije da se razmišlja o potpunom ukidanju celibata. Kakve to veze ima sa Serbijom?

Prvo, kod nas đavo nosi bradu.

Drugo, naša crkva koristi slabost bivših narkomana i alkoholičara tako što ih namamljuje novom opijumu.

Treće, položaj žene je i dalje takav da se od nje očekuje da bude mašina za reprodukciju ( trebaće nam novih ratnika, u februaru, kad se Kosovo osamostali ).

Četvrto, kakva je razlika između brakova homoseksualaca i heteroseksualaca koji, zbog zdravstvenih problema, ne mogu da imaju decu. Možda ih sve treba utepati, jer ne ispunjavaju THE funkciju?

Peto, a prvo su, in fact, Slovenci. U „novinama kojima se briše dupe“ ali i onim malko civilizovanijim, ovih se dana podsmeva našim dojučerašnjim sunarodnicima. Slovenci su masovno protestovali zbog maltretmana kojem je bila izložena Romska porodica u Ljubljani. Ha. ha. Onda je Janez Drnovšek napisao knjigu u kojoj preporučuje povratak prirodi i smanjenje opšteg stresa, ali i smanjenje troškova koji odlaze na državnike visokog ranga. Ha. Ha. Ha. Pa su još, ti luuuuuudddiii, Slovenci dozvolili i gej brak.
Stvarno da se iskidaš od smeha. I umesto da novine polako, ali sasvim sigurno pripremaju ovaj narod na 1.Otcepljenje Kosova 2. Izručenje Rat.Ka 3.Rad ~ oni se sprdaju sa Slovencima i njihovim „ćaknutim“ običajima. Opet smo dve decenije u zakašnjenju, pa je posle đavo kriv ( onaj iz poglavlja Prvo ).

Objavili su i spisak homoseksualaca u Srbiji. Drugari, spisak vam je, kao i još nešto, kratak...Ima ih mnogo,mnogo,mnogo više ~ i dolaze da vas pojedu i da gvozdenom metlicom počiste vaša klerikalne srednjevekovne umove i uspostave vladavinu slobodne ljubavi.Ni slave vam neće pomoći, ni krstići koje ste povešali na retovizore, ni dukati u pogačama. Be afraid, be very afraid.

PS ~ Glupa deca, koju su bahate tate učile da je biti „fin“ odraz manjka testosterona, u školi su te „fine“ pogrdno prozivali sa „Ili je peder, ili je Vojvođanin“. Ovo je jedina zemlja na svetu u kojoj su kućno vaspitanje, zdravo telo, zdrav duh i visoko obrazovanje tumačeni kao ljudske slabosti.
Eltone, je l ima neka peticija, da parafiram?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home