Friday, January 12, 2007

TAJNA MANASTIRSKE RAKIJE II




Jutros nam je stigao jedan zanimljiv mejl, koji zbog velikog broja pogrdnih izraza ne možemo da objavimo u celini...Ipak, evo delova:

Dragi Agitpopersi...

Ne znam koliko ste pratili vesti ovih dana ( pratili smo, prim. A.P. ) ali sam se pre neko veče ZAPREPASTILA šokantnim izveštajem iz nekog manastira koji je, koliko mi se čini, na Kosovu. Naime, u okviru predizborne kampanje, član D.S. Đilas je napravio gest i otišao u posetu, valjda da dokaže da je Kosovo srpsko i ostaće srpsko, šta ti ja znam. To sve u svemu nije ništa nenormalno, ali je nenormalno da su sa njim bile dve najveće f.... i spo...... i CENZURA,CENZURA,CENZURA.... Katarina Zone i Ana Nikolic Romali. Pazi, to je primer koji nama DS propagira. I to još po „svetim“ objektima! Da su svratili svi u njihovu maticu Dorćol i pili koka kolu za 1000 din, još i da razumem.
Na žalost, ovo nije the end. Ovu trojku je u manastiru sačekao starešina istog, ime nisam zapamtila, ali je prezime ULEMEK. To je valjda rođak, ako ne i brat, Ulemeka poznatijeg.

Smatram da treba da objavite ovo pismo, jer se tiče svih nas koji smo se mlatili 5.10. i nadali se nečemu boljem, generalno, ali i od D.S. Da mi je tada neko rekao da će nas dve sponz.... predstavljati po manastirima, da će tamo biti neki Legijin rođak, stvarno ne bih verovala.

Vidim da DS u kampanji fura Tadića na Kenedija ( ono poza pored prozora je direktna replika na jednu čuvenu Kenedijevu sliku ), i da se generalno ugledaju na američke Demokrate. Ono što su zaboravili je da njihove kolege preko bare takođe podržavaju umetnici, ali vrhunski: Barbra Strejsend, Merlinka,Flitvud mek, Spilberg...
A ne neki nikogovići kao Džesika Simpson, Paris Hilton ili tsl. Mislim, mozda bi njih Kenedi ili Klinton j.... ali ih sigurno ne bi vodili kao propagatore njihove politike!!! Ili je DS postao toliko mizeran da misle: ako DSS ima Cecu, daj da mi napravimo Romali kontranapad.


UZASrbija!

Hvala ako objavite pismo.

Mina O.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ali cekaj i LDP ima Oliveru Jezinu na listi koja je minornija glumica od Zone pa nikom nista...

11:27 AM  

Post a Comment

<< Home