Wednesday, February 21, 2007

FAST FORWARD - FILMSKE PREMIJERE DO KRAJA 2007.






Bioskopske poslastice do kraja godine, according to AGIT POP :


SUNSHINE – dir. DANNY BOYLE

Planeta Sunce je na umoru. Tim od osam astronauta kreće sa Zemlje u misiju spasavanja „onoga od čega se živi“, a nisu reklame. Predvodi ih Cilian Murphy.
Pogledajte trejler i POSEBNO obratite pažnju na muziku:


http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=30&item=0

NOMAD – dir. SERGEI BODROV, IVAN PASSER

Kazahstan, 18. vek. U jednom od zaraćenih plemena čuje se legenda kako će se uskoro roditi čeljade koje će ih ujediniti i osloboditi. Kao producenti, braća Weinstein retko greše, pa verujemo da ovo neće biti slučaj „Borat meets Star Wars“.

300 –dir. ZACK SNYDER ( po stripu Frenka Milera )

480.g. p.n.e – Spartanski kralj predvodi svojih 300 vojnika, kreću u bitku protiv Persijanaca, a u odbranu Grčke. Ovaj događaj, poznat i kao bitka kod Termopila, na velike ekrane u SAD stiže ( ah, kako zgodno ), 9.marta. U Evropi je već prikazan, i to na tek završenom Berlinalu.

MARTIAN CHILD – dir.
MENNO MEYJES

Meyjes je reditelj ponajboljeg filma o Adolfu Hitleru ( MAX ) a vraća nam se ponovo u kombinaciji sa Džonom Kjuzakom, koji u ovom filmu usvaja dete koje je ubeđeno da je Marsovac.

AMERICAN GANGSTER – dir.RIDLEY SCOTT

Harlem, 1970. Kriminalac koga igra Denzel Vašington postaje veliki narko bos, tako što švercuje heroin u mrtvačkim kovčezima vojnika poginulih u Vijetnamu. Ipak, kada ga policijski detektiv Rasel Krou provali, Vašington postaje „krtica“, i mora da sarađuje sa NYPD.
Scenarista ovog filma je Steve Zaillian poznat po Gangs of New York i Šindlerovoj listi, a od poznatih glumaca tu su i Cuba Gooding jr. i Džoš Brolin.



HIS DARK MATERIALS : THE GOLDEN COMPASS – dir. CHRIS WEITZ

Kompanija New Line Cinema odlučila je da investira više od 150 miliona USD u ono što bi mogao biti njihov sledeći Gospodar Prstenova. Chris Weitz je napustio projekat kada je iz New Line-a odlučeno da se iz filma izbace delovi koji vređaju katoličku crkvu, zamenjen je Anandom Takerom, da bi se na kraju ipak vratio u rediteljsku fotelju. O čemu je reč? Nikol Kidman, Denijel Kreg,i Pol Betani u priči za decu i odrasle, prvom delu trilogije HIS DARK MATERIALS Filipa Pulmana, čije knjige nazivaju i „anti-Narnija.“( misli se na nedavno ekranizovane HRONIKE NARNIJE, rađene po delu CS Lewis-a ). O rivalstvu na liniji zivi Pulman – pok. Luis čitajte u narednom tekstu na AGIT POPu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home